Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Arī šogad tiek rīkota Sniega talka; pirmā talka – 4. februārī
Publicēts 30. janvārī, 2012.
Sākoties īsti ziemīgam laikam, projekts „Sniega talka” jau otro sezonu rīkos talku ar mērķi padarīt Rīgas un visas Latvijas ceļus vieglāk izejamus un izbraucamus, ka arī palīdzētu tikt galā ar sniega un ledus radītajām problēmām. Talkas ietvaros uzņēmumi un privātpersonas, iestādes un draugu grupas aicinātas iesaistīties dažādu teritoriju attīrīšanā no sniega.

Projektu „Sniega talka” organizē jau labi pazīstamais un dabai draudzīgais birojs „Tīrības dienas”, kas divreiz gadā – gan pavasarī, gan rudenī, ir apliecinājuši savas rūpes par vidi un rīkojuši neskaitāmas talkas, tāpēc ziema nav izņēmums.

Akcijas norise plānota visu sniega sezonu gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās un lauku teritorijās, kur darbojas aktīvi un atbildīgi uzņēmumi, iestādes, kolektīvi un draugi.

“Kā pierādījušas arī talkas, kas organizētas vasarā, sanākot kopā Latvijas iedzīvotāji var paveikt lielas lietas un šobrīd laika apstākļi pieprasa līdzīgu pasākumu organizēšanu arī ziemā. Sniega talka būs ne tikai labi paveikts darbs, bet iespēja uzņēmumiem apliecināt savu atbildību pret sabiedrību un apkārtējo vidi, kā arī vienotā darbā uzlabot savas kā komandas attiecības,” norāda “Sniega talkas” organizatore Linda Ozoliņa.

Akcijas norise plānota gan Rīga, gan citās Latvijas pilsētās un lauku teritorijās, kur darbojas aktīvi un atbildīgi uzņēmumi, iestādes un kolektīvi. Akcijas laikā aicināti pieteikties uzņēmumi un privātpersonas, kas organizētās grupās vēlas no sniega attīrīt konkrētu pilsētas vai lauku teritorijas apgabalu. Akcija norisināsies visu sniega periodu, pirmā oficiālā talka - sestdien, 4. februārī.

Arī mediji aicināti iesaistīties, par notiekošo dienas garumā informējot sabiedrību, tādējādi motivējot iespējami vairāk cilvēkus iesaistīties. “Lai sniegs mums drīzāk asociētos ar ziemas priekiem un jautri pavadītu laiku, nevis traumām un bojātu īpašumu, iesaistīsimies Sniega talkas organizēšanā,” aicina Linda Ozoliņa.

Uzņēmumi, kas vēlas atbalstīt akciju “Sniega talka”, aicināti sazināties ar organizatoriem – 26831571, info@sniegatalka.lv.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: